Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING SURSE Angajat al Poliției Militare prins cu DROGU-n sac de procurorii DIICOT -Vindea amfetamină și Ecstasy din august 2020 și s-a găsit la el un cântar

https://www.militarysurplus.ro/
politia militara

Un angajat al Poliției Militare a MApN, în cadrul unității militare 1803 H Cataloi, a fost arestat preventiv la cererea procurorilor DIICOT, alături de alte persoane, pentru trafic de droguri de risc, după ce la percheziții anchetatorii au găsit 2500 de lei, droguri dar și un cântar, afirmă surse judiciare pentru STIRIPESURSE.

Concret, explică acestea, la perchezițiile efectuate privitor la militarul activ s-au găsit un comprimat paralelipipedic de culoare vișinie având inscripționat pe una din fețe patru puncte, un corp solid de substanță cristalina de culoare alb-gălbuie formă neregulată cu aspect de MDMA, un cântar digital de precizie culoare argintie, pe care se observă urme de materie, două fragmente de staniol pe care se observă fragmente vegetale de culoare verde-oliv cu aspect și miros specific de cannabis, un telefon mobil marca Samsung Galaxy S9 + și 2500 de lei.

Aceleași surse precizează că pastila ar fi una de Ecstasy, iar corpul solid, de 23 grame, ar fi afetamină.

Citește și: 'AFACERE' ILEGALĂ cu indemnizații pentru SPRIJIN Covid-19 DEMANTELATĂ de procurori - Persoane care falsificau acte pentru artiști, sub LUPA anchetatorilor

La data de 03.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 3 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și introducere în țară de droguri de risc și de mare risc, fără drept.

În cauză s-a reținut faptul că, în perioada luna august 2020 - luna februarie 2021, inculpații au comercializat droguri de risc și de mare risc către consumatori de pe raza municipiului Tulcea.

La data de 03.02.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a 2 inculpați, după preluarea de către aceștia, de pe raza municipiului Constanța, a unui colet de la o societate de transport internațional de persoane și mărfuri.

Cu ocazia percheziționării coletului, s-a constatat că acesta conținea cantitățile de 940 grame de Cannabis, 200 grame de Rezină de cannabis și 500 grame de amfetamină sub formă de substanță pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA).

În continuare, au fost efectuate o percheziție auto și 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Tulcea, la locuințele celor trei inculpați, ocazie cu care au fost identificate cantitățile de 28,3 grame de amfetamină sub formă de substanță pulverulentă de culoare bej, presată sub formă de bulgări translucizi (MDMA), 3 grame de cannabis și 122 de pastile Ecstasy.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Tulcea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.