Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breaking| Un bărbat înarmat a atacat un sediu FBI la 3 zile după perchezițiile de la reședința lui Donald Trump

Infowars
FBI Trump

Un bărbat înarmat și echipat cu vestă antiglonț s-a apropiat de sediul FBI din Ohio. Acesta a fugit după un schimb de focuri cu poliția, potrivit autorităților.

După ce a fugit din biroul FBI, bărbatul a fost urmărit pe autostrada 71, care a fost apoi închisă în ambele direcții. Bărbatul, care purta vestă antiglonț, a avut un schimb de focuri cu poliția, potrivit Agenției de gestionare a situațiilor de urgență din comitatul Clinton, informează usnews.com.

Episodul a avut loc la o zi după ce directorul FBI a avertizat în legătură cu amenințările care circulă pe internet împotriva agenților și a Departamentului de Justiție, în urma percheziției efectuate de agenție la casa din Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump.

Directorul FBI, Christopher Wray, a revenit miercuri asupra amenințărilor de pe rețelele de socializare la adresa sa și a altor ofițeri de poliție, după percheziția fără precedent.

"Sunt întotdeauna îngrijorat de amenințările la adresa forțelor de ordine", a declarat Wray miercuri, condamnând postările. "Violența împotriva forțelor de ordine nu este un răspuns, indiferent de cine ești supărat". El a calificat amenințările drept "deplorabile și periculoase", relatează Fox News și Associated Press.

Citește și: Directorul FBI a fost amenințat cu moartea după percheziția la casa lui Trump: 'Sunt întotdeauna îngrijorat!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.