Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Un primar din Hunedoara anunță că ÎNCĂ un medic a murit de coronavirus: e al TREILEA în România

Ultima Ora breaking news

Alertă dată de un primar din Hunedoara. Aceasta a anunțat, pe Facebook, că încă un medic din România a murit de coronavirus. Un doctor din județul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului, anunță primarul din Brad, Florin Cazacu. Este vorba despre al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul, conform Mediafax.

„O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor (...), medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace”, scrie pe Facebook primarul din Brad.

Dacă autoritățile vor confirma oficial informația, este vorba despre al treilea medic din România care pierde lupta cu virusul, după doctorul din Constanța în vârstă de 62 de ani care a lucrat la Spitalul Județean Constanța și după medicul internist din Botoșani în vârstă de 68 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.