Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING Un senator USR DĂ FLIT PNL: NU mai avem ce discuta despre guvern, chiar dacă eșuează cu PSD

sigla partidului
USR sigla

Senatorul USR Cristi Berea susţine că USR nu are ce să mai negocieze cu liberalii chiar şi în situaţia în care negocierile PNL-PSD ar eşua, motivând că PNL şi-a dat arama pe faţă, iar acest partid nu mai este rezonabil. Cristi Berea a declarat pentru News.ro că este târziu pentru o împăcare între PNL şi USR, după ce liberalii s-au compromis, preferând discuţiile cu PSD. “Chiar şi în situaţia unui eşec al negocierilor între liberali şi PSD, nu mai avem ce discuta cu PNL. Eu o spun tranşant: ce să mai negociezi cu PNL? Liberalii au ales calea discuţiilor cu PSD, le urez succes. Noi tot timpul am fost deschişi unei împăcări, dar nu putem fi consideraţi soluţie de rezervă. Să fie sănătoşi! PNL şi-a dat arama pe faţă, acest partid nu mai este rezonabil“, a afirmat senatorul USR, Cristi Berea.

El susţine că PNL încearcă să le arate celor de la PSD că există alternativă de negociere, dar că USR nu va cădea în plasă. “Am văzut declaraţiile lui Rareş Bogdan că ar trebui reluate discuţiile cu USR. Sunt doar tactici de negociere. PNL joacă o carte de forţă în faţa PSD. Repet, nu avem ce discuta cu ei. Au vrut să rupă coaliţia cu noi, să facă alianţă cu PSD aşa cum îşi doresc“, a mai afirmat senatorul USR, Cristi Berea. Negocierile pentru formarea noului Guvern se reiau, sâmbătă, de la ora 14.00, după ce vineri discuţiile au fost întrerupte de cearta pe Ministerul Dezvoltării, aflat în prezent la UDMR şi cerut de cei de la PNL. Se aşteaptă finalizarea Acordului politic dintre cele trei partide, care va cuprinde împărţirea portofoliilor, rotaţia premierilor şi regulile din interiorul coaliţiei.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan le-a spus vineri liberalilor, după întreruperea discuţiilor de la Parlament, cu PSD şi UDMR, în urma disensiunilor legate de împărţirea ministerelor, că discuţiile cu cei de la PSD trebuie oprite şi să se revină la negocierea cu cu cei de la USR, au declarat surse liberale pentru News.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.