Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING - Un șofer a intrat cu mașina într-un autobuz STB: 6 pasageri au fost răniți

Agerpres
STB autobuz

Un accident grav a avut loc în București, la intersecția în zona 13 Septembrie. Un șofer a intrat în coliziune cu un autobuz al STB, iar în urma impactului 6 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”În jurul orei 12.28, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre sos.Panduri și str.Dr. Rainer.

Conducătorul unui autoturism care circula pe sos.Panduri dinspre Calea 13 Septembrie a intrat în coliziune cu autobuz din cadrul Societății de Transport București, care circula pe sos.Panduri dinspre Bd.Geniului.

În urma accidentului de circulație șase persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă doar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Pe durata efectuării cercetării la fața locului, circulația rutieră s-a desfășurat sub îndrumarea polițiștilor rutieri, pe banda 1 de circulație, pe sensul de mers Calea 13 Septembrie-Bd.Geniului.”, anunță Brigada Rutieră din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.