Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Breel Emobol este indisponibil pentru primele două dueluri ale naționalei de fotbal a Elveției în preminariile EURO 2024

Embolo

Atacantul Breel Embolo este indisponibil pentru primele două meciuri ale naţionalei de fotbal a Elveţiei, cu Belarus, care va avea loc sâmbătă în oraşul sârb Novi Sad, cu porţile închise, şi cu Israel, programat marţi la Geneva, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, din care face parte şi România,

Breel Embolo, care are 26 de ani, a acuzat dureri la genunchi şi s-a întors la echipa sa de club, AS Monaco. Selecţionerul Murat Yakin a decis să nu cheme niciun jucător în locul său. Yakin nu va conta nici pe unul dintre cei mai cunoscuţi jucători elveţieni, extrema Xherdan Shaqiri de la Chicago Fire. Acesta era pe lista celor 24 de fotbalişti convocaţi iniţial, însă a fost nevoit să declare forfait din cauza durerilor la ischiogambieri, notează Agerprees.

În condiţiile în care atacul naţionalei este decimat, RTS se întreabă dacă Yakin îi va folosi în următoarele două meciuri pe Fabian Rieder (Young Boys Berna) şi Zeki Amdouni (FC Basel), cei mai în formă jucători din campionatul Elveţiei de la începutul anului, sau îi va mai da o şansă lui Noah Okafor, ce a dezamăgit la Mondialul din Qatar şi nu are evoluţii prea bune în ultima perioadă la Salzburg. Ruben Vargas şi Cedric Itten l-ar putea înlocui pe Embolo pe postul de atacant central, notează RTS.

Căpitanul Elveţiei, Granit Xhaka, este unul din oamenii de bază ai lui Arsenal Londra, liderul din Belarus, în timp ce căpitanul Belarusului, Evgheni Iablonski, este rezervă la Aris Limassol, ocupanta locului 3 în campionatul Ciprului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.