Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Brexit, un divorț complicat - Avertisment din interiorul Băncii Angliei cu privire la investițiile companiilor britanice

brexit, bani

Companiile britanice vor anula, probabil, proiectele de investiţii care sunt suspendate în prezent din cauza incertitudinilor legate de Brexit, în cazul în care ieşirea din Marea Britanie va avea loc fără un acord care să atenueze şocul, a avertizat luni viceguvernatorul Băncii Angliei, Ben Broadbent, transmite Reuters, conform news.ro.

”Ar fi greşit să concluzionăm ...că cel mai bun lucru pentru investiţii este rezolvarea incertitudinilor cât mai rapid, prin orice mijloace”, a spus Broadbent într-un discurs referitor la impactul Brexitului asupra investiţiilor companiilor din Marea Britanie.

Scandalul Huawei - Cum au reacționat utilizatorii la anunțul Google

Companiile consideră că cea mai proastă soluţie este alegerea unui deznodământ care în opinia lor este cea mai proastă soluţie şi care va avea ca efect anularea unor proiecte de investiţii care fuseseră amânate în aşteptarea unei soluţii referitoare la ieşirea Marii Britanii din UE, a mai spus oficialul Băncii Angliei.

Duminică, Sunday Times a relatat că Theresa May intenţionează să prezinte aleşilor britanici, la începutul lunii iunie, o nouă propunere, căreia i-a adus modificări în speranţa obţinerii unui vot favorabil. Deputaţii au respins de trei ori acordul negociat de May cu UE, a cărui dată a fost amânată de la 29 martie la 12 aprilie şi apoi la 31 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.