Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicii de la Coptrz vor să intre pe piața dronelor din România

POLICE Drone 5

Britanicii de la Coptrz, companie care oferă drone pentru firme şi instituţii publice, au în plan intrarea pe piaţa din România, ca parte a strategiei de internaţionalizare pe mai multe pieţe europene.

"2021 este momentul deciziei către expansiune internaţională, suntem deja în discuţii avansate cu mai multe pieţe din Europa, inclusiv în România, unde potenţialul de dezvoltare este uriaş. Piaţa dronelor este atractivă datorită adopţiei rapide a tehnologiilor noi, un sector de activitate cu o concurenţă destul de redusă", a declarat Paul Luen, CEO Coprtz, citat într-un comunicat al companiei, transmis miercuri AGERPRES.

Reprezentanţii companiei precizează că nivelul investiţional necesar pentru a începe afacerea în România este de 200.000 - 250.000 de euro, iar printre avantajele francizei se află accesul la Academia de Training Coptrz, care include instrumente de training pentru vânzarea serviciilor şi implementarea proiectelor, şi la specialişti interni pentru asistenţă în definirea de soluţii de analiză date cu ajutorul dronelor.

Cu o cifră de afaceri de 20 milioane de euro, Coprtz va furniza soluţii de analiză a datelor prin intermediul dronelor şi ţinteşte o cifră de afaceri de un milion de euro după primul an de activitate pe piaţa românească.

Pe piaţa locală, compania britanică se va dezvolta alături de partenerul masterfrancizat Franchwise şi va pune la dispoziţie echipe de specialişti pentru vânzarea serviciilor şi implementarea proiectelor din România.

Conform estimărilor Grand View Research, valoarea pieţei globale de drone va creşte cu 57,5%, în perioada 2021 - 2028, iar Goldman Sachs preconizează o valoare a pieţei de profil de 100 de miliarde de dolari, susţinută de cererea tot mai mare de drone din partea sectoarelor comerciale şi guvernamentale. De asemenea, livrările totale de drone comerciale la nivel mondial sunt prognozate să ajungă la 2,4 milioane, în 2023.

Tehnologia dronelor se va dezvolta accelerat în şapte domenii de activitate: transport, depozitare, agricultură, construcţii şi minerit, asigurări, media şi telecomunicaţii, administraţia publică, menţionează sursa citată.

Coptrz, companie fondată în anul 2016, este unul dintre cei mai mari jucători europeni din piaţa de soluţii pentru drone şi are, în prezent, 2.500 de clienţi, printre care companii ca BMW, Pfizer, Ford, FED, Bombardier, şi instituţii publice din Marea Britanie, printre care ministere şi universităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.