Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicii îi vor aplauda din nou pe angajaţii din sănătate de la uşile şi ferestrele locuinţelor lor

aplauze-0

Britanicii îi vor aplauda din nou joi pe angajaţii din sănătate de la uşile şi ferestrele locuinţelor lor, un gest care a devenit un moment săptămânal de solidaritate socială în contextul măsurilor de izolare impuse ca urmare a pandemiei de coronavirus, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

La 8 p.m. (19.00 GMT), oameni din întreaga ţară se vor alătura aplaudând Serviciul Naţional de Sănătate, cu videoclipuri din săptămânile precedente distribuite pe social media sub hashtag-ul #ClapForCarers.

Ministrul de externe britanic, Dominic Raab, urmează să se alăture iniţiativei, în timp ce premierul Boris Johnson continuă să se recupereze după ce a contractat COVID-19.

Citește AICI cine ar putea rămâne fără pensie- Proictul BOMBĂ pregătit de Guvern!

Johnson a fost tratat la terapie intensivă după ce simptomele bolii s-au agravat. El a fost externat duminică şi se recuperează la reşedinţa de la Chequers, la circa 50 km nord-vest de Londra.

Aplauzele pentru angajaţii din domeniul sănătăţii au devenit o caracteristică săptămânală a vieţii aflate sub restricţii în Marea Britanie, oferind un moment de unitate naţională şi evadarea din izolare şi anxietate, într-o perioadă în care măsurile de distanţare socială au redus foarte mult din timpul pe care oamenii îl petrec în afara locunţei.

Spectacolul public de apreciere pentru NHS a fost egalat cu generozitate de alergători amatori, fotbalişti şi chiar de un

veteran de război în vârstă de 99 de ani, aflaţi în rândul celor care strâng milioane de lire sterline pentru a sprijini serviciul naţional de sănătate din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.