Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Britanicii sunt tot mai înclinați să iasă din UE fără un acord, afirmă Jeremy Hunt

www.opendemocracy.net
Jeremy Hunt

Ministrul britanic de externe, Jeremy Hunt, a declarat sâmbătă că Uniunea Europeană ar trebui să renunţe la respingerea categorică a propunerilor Londrei în negocierile cu privire la Brexit, întrucât a crede că aceasta 'va capitula' înseamnă a-i judeca greşit pe britanici, transmite Reuters.

Jeremy Hunt, care la referendumul din 2016 a votat pentru rămânerea ţării în UE, a afirmat că britanicii sunt tot mai înclinaţi să iasă din Uniune fără un acord

'Dacă opinia UE este aceea că, prin simpla respingere a oricărei propuneri făcute de Marea Britanie, noi vom capitula în cele din urmă şi vom sfârşi fie printr-o opţiune de tipul Norvegiei, fie prin rămânerea în UE, dacă aceasta este părerea lor, atunci au judecat profund greşit poporul britanic', a declarat Hunt la postul de radio BBC, avertizând că 'politeţea britanică nu trebuie luată drept slăbiciune'.

'Noi putem fi politicoşi, dar avem o limită. Şi, de aceea, trebuie să angajeze în discuţii în mod serios acum', a mai spus ministrul de externe britanic, la o zi după ce premierul Theresa May a declarat că negocierile sunt în impas şi a cerut respect şi noi propuneri din partea liderilor UE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.