Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bruxelles ar putea introduce obligativitatea purtării măştii în spațiile publice și private

Facebook
masca protectie

În Bruxelles s-ar putea introduce obligativitatea purtării măştii în spaţii publice şi în spaţiile private accesibile publicului dacă numărul de cazuri de coronavirus continuă să crească, a anunţat joi guvernul regional.

Ordinul va fi emis când media zilnică a cazurilor noi va ajunge 50 la 100.000 de locuitori pe o perioadă de şapte zile, a declarat Rudi Vervoort, ministru-preşedintele regiunii Bruxelles, potrivit romania-actualitati.ro.

Citește și: Dialog cu scântei între Marius Tucă și Raed Arafat: ‘De ce să nu-l cunoști, când le știi pe toate?’, ‘Nu ești omul implicat direct, ca și profesionist’

Media zilnică în regiune a fost de 38,4 săptămâna trecută.

Belgia a impus măsuri drastice asupra contactelor sociale pe 27 iulie, după ce numărul de cazuri a crescut în ultimele săptămani.

Guvernul britanic a anunţat joi că va impune carantina pentru persoanele care vin din Belgia, alăturându-se Estoniei, Irlandei, Letoniei şi Norvegiei.

Citește și: Cozmin Gușă aruncă bomba: Să-mi confirme dacă este adevărat că este homosexual. Am o serie de informații în acest sens!

Germania şi Olanda şi-au sfătuit cetăţenii să nu călătorească în provincia Anvers, din nordul Belgiei, unde, pe 29 iulie, au fost implementate cele mai dure restricţii de la Al Doilea Război Mondial până în prezent, pentru a scădea rata îmbolănvirilor.

Belgia, unde atât Uniunea Europeană cât şi NATO îşi au sediile, a impus carantina pe 18 martie din cauza epidemiei de COVID-19, care a ucis 9.859 de persoane în ţară, una dintre cele mai ridicate cifre, per capita, din lume, relatează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.