Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bryan Adams va susţine luna viitoare un concert pe un stadion din Düsseldorf

wikipedia
bryan adams

Cântăreţul şi compozitorul canadian Bryan Adams va susţine luna viitoare un concert pe un stadion din Düsseldorf, acesta fiind - de la începutul pandemiei de Covid-19 - primul mare eveniment de gen programat, potrivit news.ro.

Intitulat „Give Live A Chance”, show-ul este organizat de Live Nation şi va avea loc pe 4 septembrie, pe Merkur Spiel-Arena.

Din lineup fac parte Sarah Connor, Rea Garvey, The Bosshoss, Joris şi Michael Mittermeier, invitat special.

Într-un mesaj publicat pe contul de Instagram, Adams a transmis: „Am fost invitat să cânt la primul mare concert cu distnţare socială în Germania. Voi cânta acustic, singur, fără trupă”.

Citește și: Adrian Năstase: Liviu Dragnea a fost pedepsit și din afară

În ciuda faptului că în cele mai multe dintre ţările afectate de pandemie sunt încă în vigoare măsuri restrictive privind organizarea de evenimente, Departamentul de Sănătate din Düsseldorf a dat undă verde concertului, notează NME.

Germania a interzis evenimentele care presupun adunări mari până cel puţin în luna octombrie, dar excepţii sunt posibile doar în cazul în care sunt respectate măsuri stricte de prevenire a răspândirii noului coronavirus.

Live Nation susţine că toţi cei care vor fi prezenţi la „Give Live A Chance” - aproximativ 12.000 de oameni - vor ocupa locuri amplasate la o distanţă de 1,5 metri unul de altul şi vor purta măşti atâta timp cât se vor afla în incinta stadionului. Nu va fi comercializat alcool nici în stadion, nici în apropierea lui. Spectatorii nu trebuie să se testeze înainte de eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.