Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buchetele de flori aniversare, cadoul perfect pentru doamna din viața noastră

Bloomeria
buchet-aniversar-cu-bujori-flori-frumoase-florarie-bucuresti-bloomeria

Florile sunt o parte importantă din viață noastră, pentru femei reprezintă perfecțiunea naturii, eleganța și magia ei. Fiecare femeie este diferită în felul ei, are particularități unice, gusturi și obiceiuri proprii, își formează de-a lungul vieții propriul ei univers, modelat după propriile principii, totuși pasiunea și iubirea pentru flori este împărtășită de toate femeile fără excepție.

Florile sunt o parte importantă din viață noastră, pentru femei reprezintă perfecțiunea naturii, eleganța și magia ei. Fiecare femeie este diferită în felul ei, are particularități unice, gusturi și obiceiuri proprii, își formează de-a lungul vieții propriul ei univers, modelat după propriile principii, totuși pasiunea și iubirea pentru flori este împărtășită de toate femeile fără excepție.

Așadar cu ocazia fiecărei aniversări cadoul ce nu trebuie să lipsească este buchetul de flori, indiferent de anotimp, de cromatică sau personalitatea doamnei din viată noastră, un buchet de flori este o dovadă de iubire și respect în forma sa cea mai pură.

Florile sunt întotdeauna o modalitate excelentă de a arăta cuiva că reprezintă o parte importantă a vieții tale. Dar pentru o aniversare, florile capătă o semnificație specială. Ele devin simbolul iubirii și devotamentului tău și îi amintesc partenerului tău de călătoria minunată pe care ați avut-o împreună.

content-image

Soția mea știe acest lucru mai bine decât oricine altcineva. În fiecare an, fără greș, îi ofer un buchet special de flori pentru aniversarea noastră. Nu-mi pot imagina cum ar fi viața mea fără ea, iar acele flori care se transformă într-o piesă centrală a livingului nostru, pentru câteva zile, an de an, a devenit parte din sărbătoarea noastră.

Anul acesta nu avea cum să fie diferit. Am încercat să îi ofer cel mai superb aranjament floral pe care l-am putut găsi. Din fericire l-am găsit, un buchet superb format din trandafiri, bujori și lalele, toate aranjate perfect într-o vază, cu o felicitare pe care scria "Aniversare fericită scumpa mea" ascunsă printre petale

Nu mi-am putut stăpâni emoțiile, în timp ce mă uităm la chipul soției mele cum admira frumusețea florilor din buchet. Deși primește an de an flori cu ocazia aniversării căsătoriei noastre, de fiecare dată este la fel de fericită și surprinsă, ca prima dată.

O florărie online care să aibă exact florile care să mă mulțumească și pe mine dar să îmi încânte soția este florăria Bloomeria. Am plasat comanda și am așteptat cu nerăbdare sosirea lor. Când au sosit în sfârșit, nu puteam fi mai mulțumit. Culorile vibrante și florile intens parfumate au fost perfecte pentru a-i arăta soției mele cât de mult o iubesc.

content-image

Floraria online Bloomeria prin serviciul de livrare flori București, îți pune la dispoziție o colecție impresionantă de buchete de flori aniversare, realizate de către floriștii săi, din fiecare buchet nelipsind pasiunea și dragostea neprețuită pentru flori.

Ai posibilitatea să alegi ziua și intervalul orar în care acesta va fi livrat persoanei aniversate, având garanția că o echipa dedicată și responsabilă se va ocupa ca surpriza să fie perfectă. Mai mult de atât la fiecare buchet de flori ai posibilitatea să adaugi un cadou extra, precum o sticlă de șampanie sau de vin, o cutie de bomboane sau un ursuleț de plus pentru ca surpriza să fie una de proporții.

Bloomeria a devenit datorită seriozității cu care își servește clienții una din florăriile de top din București și Ilfov, un simbol al dedicării în fața clientului, și un etalon în ceea ce privește calitatea produsele furnizate.

Cum o gama de peste 2500 de buchete de flori din care nu lipsesc buchete de trandafiri, lalele, frezii sau bujori, de multe ori misiunea de a alege buchetul de flori ideal pentru sărbătorită poate deveni dificilă, din acest motiv floriștii Bloomeria îți vor sta la dispoziție de luni până duminică telefonic pentru a te sfătui în alegerea buchetului de flori perfect, un buchet de care poți să fii sigur că își va păstra prospețimea cel puțin 5 zile din momentul în care este livrat persoanei dragi.

Florăria online Bloomeria oferă clienților săi livrarea gratuită în București, indiferent de valoarea comenzii, în maxim 3 ore din momentul plasării comenzii online sau telefonic.

Oferă persoanei dragi inimii tale, unul din minunatele aranjamente florale și poți să fii sigur că îi vei aduce încântare, satisfacție și bucurie, un gest mic dar care pentru doamna din viată noastră este cât se poate de important.

content-image

Bloomeria aduce zâmbete pe chipurile persoanelor dragi din viață noastră, alege să transformi ziua voastră aniversară într-o zi specială, oferind persoanei dragi o floare, o alinare și o rază de soare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.