Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii au parte de o campanie de informare privind hipertensiunea arterială, în Parcul ''Alexandru Ioan Cuza''

descopera.ro
tensiune arteriala

O campanie de informare privind hipertensiunea arterială are loc, marţi, în intervalul orar 13.00-20.00, în Parcul ''Alexandru Ioan Cuza'', informează Agerpres.

"Primăria Sectorului 3, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti, derulează o campanie de informare medicală pentru publicul larg cu privire la hipertensiunea arterială. (...) Astfel, persoanele aflate în parcul 'Alexandru Ioan Cuza' (intrarea din str. Baba Novac), marţi, 22 mai, între orele 13.00-20.00, vor putea să îşi măsoare tensiunea arterială, înălţimea şi greutatea. De asemenea, vor primi informaţii utile pentru sănătatea lor şi a celor apropiaţi direct de la cadrele medicale prezente la acţiune", potrivit Primăriei sectorului 3.

Citește și: Obiceiuri alimentare care ne distrug sănătatea

Manifestarea este prilejuită şi de Ziua Mondială de Luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, care se sărbătoreşte pe 17 mai.

La acest eveniment vor participa dr. Emma Weiss (medic internist), dr. Luiza Pîrvu (diabetolog), psihologul Cătălina Buzdugan, antrenorul George Niculescu şi alţi invitaţi care vor explica de ce este important să se respecte tratamentul pentru hipertensiune, de ce în prezent mulţi dintre tineri sunt diagnosticaţi cu boli ale inimii, dar vor oferi şi sfaturi utile pentru un stil de viaţă sănătos, mai relevă sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.