Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștenii scapă de un chin: Traficul rutier de la intersecția Eroilor cu Eroii Sanitari a fost redeschis

digi24.ro
Metrorex RATB

O parte din lucrările la Magistrala 5 de metrou, care va face legătura dintre Drumul Taberei și Pantelimon, au fost finalizate, permițând redeschiderea traficului, a anunțat, sâmbătă, Metrorex.

„Constructorul Magistralei 5 de metrou a finalizat lucrările de suprafață din zona Bulevardului Eroilor. Traficul rutier de la intersecția Eroilor cu Eroii Sanitari este redeschis, de astăzi, pe toate cele 4 benzi”, a anunțat Metrorex, sâmbătă.

Citește și: ANAF taie în carne vie! Recuperare de ultimă oră

Consorţiul format din Astaldi (Italia), FCC (Spania), Delta ACM şi AB Construct (România) a câștigat, la finele lunii februarie 2011, licitația pentru a realiza tronsonul Eroilor - Drumul Taberei.

Magistrala 5 cuprinde trei secţiuni: Eroilor - Drumul Taberei, Eroilor - Iancului și Iancului - Pantelimon. Primul tronson (Eroilor - Drumul Taberei) se întinde pe aproape 7 kilometri, la care se adaugă un depou şi zece staţii (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor).

Citește și: Reducerea TVA-ului nu va avea efectul așteptat! Care ar fi motivul

Lucrările la această magistrală au început în anul 2011, finalizarea fiind programată pentru martie 2019. Investiția în Magistrala 5 se ridică la 3,2 miliarde de lei, din care 2,65 miliarde de lei din fonduri structurale nerambursabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.