Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

București, 2021, cu Nicușor Dan primar: Peste 700 de blocuri NU au apă caldă, zeci de mii de bucureșteni se spală la lighean

ziare.com
avarie termoenergetica

Furnizarea apei calde a fost oprită sau se realizează în mod deficitar în peste 700 de imobile din Capitală, potrivit informaţiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica, conform agerpres.

În Sectorul 1, în zona str. Puţu lui Zamfir, în urma unei avarii la reţeaua primară, furnizarea apei calde este oprită până în jurul orei 18.00. În zona str. Dr. Felix, str. Clucerului, până în jurul orei 20.00 furnizarea agentului termic va fi deficitară, din cauza parametrilor insuficienţi pentru furnizarea apei calde de consum.

În Sectorul 3, o serie de lucrări la au dus la oprirea agentului termic în zonele Şos. Mihai Bravu, str. Constantin Brâncuşi, Bd. Basarabiei, str. Gheorghe Pătraşcu, str. Câmpia Libertăţii. Problemele urmează să fie soluţionate, în funcţie de zonă, în cursul zilei de marţi sau până miercuri, în jurul orei 12.30.

În Sectorul 4, furnizarea agentului termic este deficitară din cauza parametrilor insuficienţi din reţeaua primară. Sunt afectate zone precum str. Şerban Vodă, Şos. Giurgiului, Bd. Constantin Brâncoveanu, str. Almaşul Mare. Sistemul urmează să fie repus în funcţiune în cursul acestei seri sau în noaptea de marţi spre miercuri.

În Sectorul 5, în aproximativ 500 de blocuri furnizarea apei calde se realizează sub parametri sau este oprită, cauzele fiind multiple: o avarie la reţeaua primară în cazul unui tronson din Calea Rahovei, parametri insuficienţi pentru furnizarea apei calde de consum, avarii la punctele termice de pe Şos. Alexandriei, str. Sebastian, str. Elev Popovici, Şos. Panduri, str. Căpitan Gârbei Ion, Al. Craioviţa, str. Col. Marinescu, str. Panduri, str. Petre Ispirescu, str. 13 Septembrie, str. Sirenelor, str. Teiuş, str. Tudor Vladimirescu, str. Drumul Sării, str. Lacul Plopului, str. Botorani, str. Ileana Cosânzeana. Problemele ar urma să fie soluţionate, în funcţie de zonă, în cursul zilei de marţi sau, cel mai târziu, până miercuri, în jurul orei 17.00.

În sectorul 6, în urma unor avarii, apa caldă va fi oprită până miercuri la ora 8.00, pentru blocuri din zona Bd. 1 Mai, str. Bozieni, Al. Compozitorilor, Bd. Ghencea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.