Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

București, 2021 - Tânărul mușcat de un șobolan în Sectorul 2 ajunge din nou la spital

antena 3
barbat muscat de sobolan

Tânărul mușcat de un șobolan în Capitală ajunge din nou la spital după ce rana i s-ar fi infectat, potrivit România TV. Un tânăr din Bucureşti a fost muşcat de picior de un şobolan, în zona Piaţa Romană, el ajungând de urgenţă la spital, unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic.

Incidentul a avut loc lângă parcul Grădina Icoanei, scrie News.ro.

Citește și: Anunț TRANȘANT făcut de Nicușor Dan: Nu există o creștere semnificativă a șobolanilor față de anii precedenți

Tânărul de 26 de ani a relatat, la Antena 3, că marţi seară a ieşit să ridice o comandă, în faţa locuinţei, iar la un momentat dat a simţit ceva pe picior şi o muşcătură foarte dură.

"L-am văzut, era deja înfipt în picior, nu a fugit, nu a avut nicio reacţie să fugă, am dat cu piciorul în el, mi-am aruncat telefonul, l-am luat şi l-am aruncat, altfel nu ştiu ce s-ar fi întâmplat", a povestit el.

Tânărul a afirmat că a sunat la 112 şi a mers apoi de urgenţă la Spitalul "Matei Balş", unde medicii i-au prescris tratament antirabic şi antibiotic.

"Medicii m-au întrebat dacă am fost muşcat la ţară, acum cât timp (...) nici lor nu le-a venit să creadă că am fost muşcat în mijlocul Capitalei. (...) E frustrant să stai în mijlocul oraşului şi să vezi gândaci şi şobolani. Nu e prima oară când văd şobolani pe stradă", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.