Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Jaf ca-n filme, într-un cartier din București: Traficant de droguri, jefuit în timp ce ridica un colet cu cocaină

bihorstiri.ro
politist BCCO

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină, potrivit agerpres.

La data de 20 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au efectuat 8 percheziții domiciliare, în municipiul București, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 18 spre 19 iulie a.c., în sectorul 6 din București, imediat după ce ar fi ridicat un colet, de la o firmă de coletărie, o persoană ar fi fost deposedată, prin forță, de acesta, de către alte persoane.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 5 grame de cannabis, o țigaretă ce conține cannabis, 5 folii cu urme de cocaină, o pipă cu urme de cocaină, o bancnotă rulată ce prezintă urme de cocaină, 7 telefoane mobile, 3.500 de lei și 800 de euro.

De asemenea, au fost puse în aplicare 6 mandate de aducere, persoanele bănuite de trafic de droguri de mare risc, deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și tâlhărie fiind conduse în fața procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T.- S.C., pentru audieri și luarea măsurilor preventive.

În cauză, 4 persoane au fost reținute, ulterior fiind arestate preventiv.

Activitățile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.