Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucureștiul a început să se umple de gropi după prima ninsoare - ’Asfaltul este de proastă calitate’

mediafax.ro
gropi

Suntem în prima lună de iarnă, asfaltul din București a început deja să cedeze și au apărut primele gropi în oraș, unele chiar în centru, la Piața Romană. Potrivit consilierei USR, Roxana Wring, asfaltul este de proastă calitate, asta pentru că Administrația Străzilor nu mai primește fonduri.

Iarna este abia la început, iar gropile și-au făcut deja apariția în București, semn că asfaltul de pe străzile orașului a început să cedeze.

„Asfaltul este de foartă proastă calitate, pentru că de doi ani Administrația Străzilor este practic în imposibilitatea de a funcționa normal, pentru că prin înființarea Companiei Municipale de Străzi și Poduri nu s-au mai dat fonduri către Administrație, iar angajații au muncit permanent sub imperiul fricii că vor fi concediați. Deci, partea aceasta de mentenanță a fost dată uitării în mandatul doamnei Firea. Desigur, gropi apar și la New York primăvara, dar la noi sunt prea multe, asta pentru că repet, Administrația Străzilor a fost în ultimii ani pe avarie”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Roxana Wring, consilier USR în CGMB.

Citește și: Dan Voiculescu RĂBUFNEȘTE la adresa lui Traian Băsescu - O decizie a magistraților admite intervenția fostului președinte în dosarul Telepatia

Potrivit Roxanei Wring, Companiei Poduri și Străzi i-au fost delegate serviciile în luna august 2018, iar până atunci nu a avut activitate.

„Nici acum nu am văzut să se fi apucat de treabă. Oricum, delegarea serviciilor s-a votat ilegal, cu majoritatea simplă, dar fiind vorba de transfer de patrimoniu trebuia majoritate de două treimi, iar noi am atacat hotărârea în instanță”, mai susține Wring.

Pe de altă parte, consilierul PMP Lucian Iliescu spune că este normal să apară gropi, pentru că s-a folosit foarte multă soluție anti-îngheț, amestecată cu sare și care strică foarte mult asfaltul.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Primăria Capitalei nu a răspuns solicitării MEDIAFAX cu privire la această situație.

Gropi Bucureşti 3

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.