Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bucurie URIAȘĂ în ALDE după achitarea lui Tăriceanu: 'Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte'. Coaliția, pe un butoi cu pulbere

ALDE
ALDE sigla

Deputatul ALDE Daniel Zamfir exultă după ce Călin Popescu Tăriceanu a fost achitat definitiv de ÎCCJ. „Avem pentru ce, avem pentru cine, avem președinte”, scrie Zamfir pe Facebook.

Astăzi este Sfântul Gheorghe: Biserica Ortodoxă Română explică de ce NU îl sărbătorim, anul acesta, pe 23 aprilie

„Așadar, Tăriceanu NEVINOVAT!

După 4 ani de anchete, terfelit public de locatarul vremelnic de la Cotroceni-cel cu 45(!!!)de dosare penale închise prin grija "ciumei roșii cu nume și chip"-cu familia chinuită in toți anii ăștia de mizerabilii propagandiști, Calin Tăriceanu nu s-a înclinat. Au cheltuit milioane de euro sa-l urmareasca, doar, doar ii vor găsi ceva. Etichetat de locatarul de la Cotroceni ani de zile drept "penal", Tăriceanu n-a dat un milimetru inapoi. Un adevărat BARBAT DE STAT nu renunță niciodată la demnitate și onoare. De azi, oameni buni, avem PENTRU CE, AVEM PENTRU CINE!
#avempresedinte”, este reacția deputatului ALDE pe Facebook.

Mesajul lui Zamfir vine și într-un context în care liderii PSD-ALDE au căzut de acord, în principiu, să aibă un candidat comun al Coaliției, dar au anunțat că decizia finală va fi luată imediat după alegerile europarlamentare. Între timp, Tăriceanu a anunțat că e pregătit să îşi asume candidatura pentru Cotroceni, în timp ce Dragnea a spus că se va mai gândi, dacă „o să aibă posibilitatea fizic”, având în vedere că așteaptă decizia ÎCCJ în dosarul DGASPC. Săptămâna trecută, însă, Dăncilă a spus că își dorește ca să „avem președintele României un președinte PSD”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.