Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budăi acuză opoziția: 'Vedem în dosarele DNA că ați avut bani de izolete și măști neconforme dar nu ați avut bani pentru creșterea pensiilor'

Agerpres
pensie bani

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat luni, la dezbatarea moțiunii depusă împotriva sa în Camera Deputaților, că semnatarii din opoziție le-au dat pensionarilor „zero lei” în plus la pensie când au fost la guvernare:

  • „Mă aflu astăzi aici pentru a răspunde moțiunii simple inițiate de o coaliție de strânsură, o coaliție a zgomotelor, dar cu ZERO soluții. Mă aflu astăzi aici din respect pentru seniorii acestei țări, de care dvs v-ați bătut joc cât timp ați fost la guvernare. Seniorii merită răspunsuri și asta voi face astăzi. Dvs însă ar trebui să vă crape obrazul de rușine, pentru bătaia de joc și teroarea la care ați supus vârstnicii acestei țări.
  • Da, domnilor! Voi sunteți cei care nu ați mărit nicio pensie în 2021. ZERO lei. Atât le-ați dat voi pensionarilor. Veniți aici la microfon și spuneți-le pensionarilor de ce nu le-ați dat niciun leu în 2021! Hai, curaj, că slavă Domnului, bani ați avut. Cu nemiluita. Ați împrumutat 200 de miliarde de lei, care nu s-au dus nici în investiții, nici în pensii, nici în salarii. Vedem acum în dosarele DNA. Ați avut bani de izolete. Ați avut bani de măști neconforme. Ați avut bani pe care i-ați furat sau ați plătit prețuri umflate și de o sută de ori pentru tot felul de echipamente niciodată livrate. Doar pentru oameni n-ați avut bani. Pentru seniorii acestei ţări ați avut doar măsuri aberante și teroare.
  • Vorbiţi cu falsă îngrijorare de veniturile părinţilor şi bunicilor noştri, vorbiţi de salarii, dar le-aţi îngheţat pentru doi ani la rând, cât aţi fost la guvernare. Nu mai încercaţi să-i minţiţi pe cetăţenii români, s-au prins că efectiv îi urâţi!”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.