Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budapesta va găzdui un al treilea meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Partida Liverpool - RB Leipzig din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor va avea loc pe Puskas Arena din Budapesta, a anunţat UEFA, potrivit news.ro.

Dacă partida ar fi avut loc în Anglia, Leipzig ar fi trebuit să respecte o carantină strictă de zece zile la întoarcerea în ţară, în conformitate cu regulile stabilite de autorităţile germane pentru a reduce răspândirea tulpinei britanice a coronavirusui.

În partida tur, disputată, la 16 februarie, tot la Budapesta, Liverpool s-a impus cu 2-0.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Leipzig nu a putut primi pe propriul stadion echipa engleză din cauza restricţiilor de călătorie puse în aplicare de autorităţile germane, pentru cetăţenii care provin din ţări afectate de noua tulpină de coronavirus.

Returul este la 10 martie.

Budapesta a mai găzduit un meci din optimi, Borussia Monchengladbach - Manchester City, scor 0-2, care avut loc la 24 februarie, în prima manşă.

O altă partidă din optimi, Atletico Madrid - Chelsea, scor 0-1, a avutloc la Bucureşti, la 23 februarie, din cauza resgtricţiilor impuse de Spania cetăţenilor care călătoresc din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.