Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Budescu e supărat pe arbitri: 'Am avut un penalty clar şi roşu. A fost o fază simplă şi patru arbitri pe cinci metri pătraţi şi n-au văzut'

www.gsp.ro
Constantin Budescu FCSB

Fotbalistul echipei FCSB, Constantin Budescu, a declarat joi seară, după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, că formaţia bucureşteană ar fi trebuit să beneficieze de un penalti şi de eliminarea unui adversar la o fază din repriza a doua. Budescu a mai afirmat că nu este normal ce i s-a întâmplat lui Denis Alibec, după ce atacantul a fost huiduit de fani pe Arena Naţională.

"Am avut un penalti clar şi roşu, nu ştiu ce au văzut arbitrii. A fost o fază simplă şi patru arbitri pe cinci metri pătraţi şi n-au văzut. Meritam să câştigăm, dar este bine pnă la urmă că am obţinut un rezultat de egalitate", a spus Budescu la Pro X.

El a precizat că nu este normal ca Denis Alibec să fie huiduit aşa cum a fost în momentul în care a fost înlocuit, la partida de pe Arena Naţională. "Nu e normal ce i se întâmplă. E într-o perioadă proastă şi trebuie susţinut, nu ce i s-a întâmplat la schimbare. Asta este ţara în care trăim, se uită repede ce ai făcut bine. Nu este normal", a adăugat Budescu, potrivit News.ro.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE la Steaua - Hapoel Beer Sheva: Denis Alibec a izbucnit în hohote de PLÂNS! Steaua e CALIFICATĂ în primăvara europeană / VIDEO

Constantin Budescu a glumit când a vorbit despre clauza sa de reziliere a contractului cu FCSB, în comparaţie cu cele ale altor jucători: "Eu sunt la ofertă, sunt mai ieftin".

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei.

Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

În minutul 52, jucătorii de la FCSB au cerut penalti după ce Elo a scos cu mâna din poartă mingea şutată de Budescu.

Meciul a fost arbitrat de turcul Halis Özkahya, ajutat la cele două linii de Çem Satman şi Ekrem Kan. Arbitru de rezervă a fost Kerem Ersoy, iar asistenţi adiţionali Ali Palabıyık şi Yasar Kemal Ugurlu.

După ce a fost înlocuit cu Gnohere, în minutul 70, Denis Alibec, huiduit de fani, a izbucnit în plâns pe banca de rezerve, fiind consolat de Florinel Coman. După ce a salutat galeria, Alibec a plecat direct la vestiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.