Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bugetul Consiliului Judeţean Prahova va fi de aproape un miliard de lei, în creştere faţă de anul trecut

RFI Romania
imparteala buget calcule

Bugetul Consiliului Judeţean (CJ) Prahova pe anul 2022 va fi de aproape un miliard de lei, în creştere faţă de cel de anul trecut, a afirmat, joi, vicepreşedintele instituţiei Dumitru Tudone, potrivit Agerpres.

"Bugetul judeţului Prahova faţă de anul 2021 este în creştere. Raportat strict la sumele alocate prin bugetul de stat, avem o alocare de aproximativ 70 de milioane mai mult faţă de anul trecut, pe care urmează să le redistribuim spre investiţiile care necesită maximă urgenţă. Raportat la suma totală ca execuţie, bugetul judeţului Prahova considerăm noi că are o creştere consistentă, datorită influenţei proiectelor care urmează a se implementa. (...) În 2022, plecăm în exerciţiul financiar propus cu 986 de milioane lei", a declarat Tudone.

Potrivit acestuia, prioritate în acest an vor avea investiţiile în infrastructură rutieră, menţionând centurile ocolitoare de pe Valea Prahovei şi din zonele Vălenii de Munte şi Mizil, demararea licitaţiei pentru realizarea la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti a unui bloc operator cu 14 săli de operaţie, finalizarea proiectului european care vizează extinderea şi modernizarea Unităţii de Primiri Urgenţe a spitalului, dar şi realizarea studiilor de fezabilitate pentru o clădire nouă a SJU, pentru realizarea unei săli polivalente de 12.000 de locuri, a unui bazin de înot olimpic şi a unui patinoar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.