Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buletine noi! CTP, reacție la isteria apărută: 'Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap. Ce minte îngustă au atâția oameni'

ctp cristian tudor popescu

Noua carte electronică de identitate a dezbinat societatea românească. În timp ce un regulament al Uniunii Europene obligă autoritățile române să schimbe cartea de identitate până în 2 august 2021, există și români care au contestat cipul din document, care îi sperie pentru că s-ar simți urmăriți de autorități sau le amintește de Apocalipsă.

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a comentat isteria apărută în urma acestor schimbări majore, explicând care este temerea de bază a cetățenilor și calificând-o drept nefondată.

"Am auzit tot felul de teorii ale conspirației. Oamenii ăștia au și o opțiune, nu sunt siliți. Nu, stimați telespectatori, nu sunteți siliți să aveți buletin cu cip. Unii privesc asta ca și când li s-ar înfige un cip în cap, nu în buletin. De pildă, temerea de baza este: o să fim urmăriți, am văzut la dezbaterea publică organizată de MAI, temerea este că o să fim urmăriți peste tot, de colo-colo, pentru că se bagă antene, microantene în cipul respectiv.

Omul ăla de la MAI a spus un lucru ingineresc simplu: domne, antena aia că să funcționeze, îi trebuie baterie. În cip nu e nicio baterie, cum e la telefonul dumneavoastră.

Cutremur devastator în Turcia, România pregătită să intervină - Raed Arafat: 'La acest moment avem lumina verde de la cel mai înalt nivel'

Dar oamenii consideră că așa vor fi urmăriți de stat, de puterile oculte din întreaga lume. Eu le-aș spune așa: statul, serviciile secrete și puterile alea mari din lumea asta vă pot urmări acum, stimați cetățeni ai României, fără niciun cip în buletin.

Dacă se dorește de un serviciu de informații din România sau din străinătate, din Occident, din SUA, dacă se dorește ca un român să fie urmărit, unde se mișcă, cu ce se ocupă, ce contacte are, din diverse motive, cu aprobarea, firește, a unui judecător, poate fi urmărit peste tot. Și tehnologia permite să înregistreze și să folosească aceste servicii oricare convorbire a noastră.

Tot ce vorbim noi, orice convorbire poate fi recuperată și folosită. Prin urmare, nu e nevoie de cip. Suntem în acest moment pasibili de a fi urmăriți, în orice moment, peste tot.

Cei care nu doresc un astfel de buletin pentru că îi tâmpește, pentru că, nu știu, am auzit și asta că nu mai fac copii ăia care au buletin cu cip, cei care au temerile astea pot să rămână cu buletin vechi, fără cip. O singură problemă: nu mai ies din țară. Cu buletinul vechi nu mai ieși. Rămâi aici, patriot, rămâi la Românica. Ceea ce e foarte bine pentru că bănuiesc că toți oamenii ăștia care au temerile astea consideră că răul vine din Occident. De acolo vine cipul ăsta, că nu l-au făcut, aici, românii. Cipul vine de la Oculta, eventual iudeo-masonică internațională care îl bagă și în România acum ca să ne umărescă, să ne înrobească, să ne controleze mințile. E foarte simplu: rămâneți aici în România, nu vă duceți la Oculta iudeo-masonică în Occident cu buletine fără cip.

Ce minte îngustă au atâția oameni, din păcate, din această țară, care nu se gândesc: domne, suntem în UE, trăim pe planeta Pământ și planeta aceasta este globalizată în acest moment. Când se fac pașapoarte și buletine cu cip ele se fac pe toată planeta. Tehnologia nu poate fi oprită."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.