Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bulevardul Tomis din Constanţa se va transforma în acest weekend în cea mai mare terasă la 'Constanţa coffee break'

constantatv.ro
tomis constanta

În acest weekend, începând de sâmbătă de la ora 08,00 şi până duminică la ora 23,00, bulevardul Tomis din Constanţa, între bulevardul Ferdinand şi strada Traian, se va transforma într-o mare terasă la care constănţenii şi turiştii pot savura o cafea şi, deopotrivă, într-un spaţiu în care se pot plimba, pot merge cu role, biciclete, trotinete ori pot juca diferite sporturi, conform agerpres.

Potrivit Primăriei, "Constanţa coffee break" ia startul în acest sfârşit de săptămână, oferindu-le constănţenilor şi turiştilor care aleg ca destinaţie de vacanţă litoralul posibilitatea să savureze o cafea chiar pe bulevardul Tomis.

''După un an de restricţii cauzate de pandemie, iubitorii de mişcare şi petrecut timpul în aer liber au ocazia să participe la o serie de activităţi organizate în zona centrală a oraşului'', precizează sursa citată.

De asemenea, zona de promenadă de pe bulevardul Tomis va găzdui demonstraţii de baschet oferite de sportivi constănţeni sâmbătă şi duminică, între 17,00 şi 20,00.

Totodată, vineri a început numărătoarea inversă pentru "Jardin Urbain par Festival du Bonheur", o combinaţie perfectă între un festival gastronomic şi un boutique-festival de muzică electronică, informează Primăria.

Evenimentul debutează vineri, începând cu ora 16,00, în Parcul Arheologic.

''Timp de 3 zile vizitatorii pot experimenta ultimele tendinţe în materie culinară într-un cadru special amenajat, cu zone de relaxare, spectacol de lumini şi muzică bună asigurată de DJ autohtoni. Cele mai bune foodtruck-uri din România vor oferi o paradă a savorilor. Surprizele vor continua cu o expoziţie de maşini de epocă organizată la monumentul Victoriei şi cu o paradă de costume'', anunţă Primăria Constanţa.

Transformarea bulevardului Tomis în zonă de promenadă impune unele restricţii de circulaţie.

Astfel, conducătorii auto care tranzitează centrul oraşului pot folosi rutele alternative: bulevardul Tomis - bulevardul Ferdinand - strada Mihai Viteazu, bulevardul Tomis - strada Traian, respectiv bulevardul Tomis - bulevardul Ferdinand - strada Ecaterina Varga - strada Negru Vodă - strada Traian.

Proiectul "Constanţa coffee break" vizează reducerea accesului auto în centrul oraşului şi, totodată, oferă o şansă pentru revitalizarea economiei locale, prin redeschiderea şi extinderea locaţiilor existente pe acest tronson, menţionează administraţia locală.

Primăria reaminteşte că oricine doreşte se poate imuniza, fără programare, cu vaccinul Pfizer-BioNTech, precum şi cu vaccinul Johnson& Johnson în Parcul Arheologic.

Centrul de vaccinare va funcţiona în perioada 9 - 11 iulie, între orele 16,00 - 20,00. Persoanele care doresc să se vaccineze, constănţeni sau turişti, trebuie doar să prezinte un document de identitate valabil (carte de identitate/paşaport).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.