Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bullet Train/ Trenul asasinilor, cu Brad Pitt, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Celebrity Insider
Brad Pitt

Filmul de acţiune „Bullet Train/ Trenul asasinilor”, cu Brad Pitt, Joey King, Zazie Beetz, Aaron Taylor-Johnson, Sandra Bullock în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, potrivit news.ro.

Lungmetrajul în regia lui David Leitch a fost văzut în sălile de cinema de 34.340 de spectatori şi a strâns venituri de 925.539 de lei.

Cinci asasini se îmbarcă în acelaşi tren ultra-rapid care călătoreşte între Tokyo şi Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalţi.

În al cincilea weekend de la premieră, pe locul doi în top se menţine „Thor: Iubire şi tunete”, care a avut încasări de 245.446 de lei. Şi „Minionii 2” a rămas pe trei, în al şaselea weekend de la lansare, după ce a fost văzut de 11.801 de spectatori şi a generat venituri de 243.690 de lei.

„Gaşca Animăluţelor DC” a coborât pe patru, în al doilea weekend de la lansare, fiind văzut în săli de 12.354 de spectatori şi generând venituri de 236.867 de lei.

„Top Gun: Maverick” s-a menţinut pe cinci, în al unsprezecelea weekend de la premieră. Filmul a strâns în săli 4.747 de spectatori şi a avut încasări de 122.516 de lei.

În coborâre, în clasamentul românesc de weekend, sunt: „Orfana: Îngerul morţii”, „Jurassic World: Dominaţia”, „Elvis”, „The Black Phone”, „Lightyear”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.