Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bundesliga: Bayern Munchen, remiză acasă cu FC Koln, Wolfsburg face scor cu Herta

Bundesliga

Echipa Bayern Munchen a terminat la egalitate marţi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia FC Koln. Tot în etapa a 17-a din campionatul Germaniei, Wolfsburg a înregistrat al doilea scor categoric consecutiv, 5-0 cu Hertha Berlin, în deplasare, scrie news.ro.

Bayern Munchen a încheiat la egalitate cu mult noroc în faţa celor de la FC Koln. „Ţapii” au deschis scorul încă din minutul 4, cu reuşita lui Ellyes Skhiri, şi au condus întreg meciul. Golul egalizator a venit în minutul 90 şi a fost înscris de Joshua Kimmich, din pasa lui Upamecano.

Bayern se află pe prima poziţie în clasament, cu 36 de puncte, la patru puncte de locul secund, RB Leipzig. FC Koln a urcat pe locul 10, cu 21 de puncte.

După ce etapa trecută a învins acasă pe Freiburg, cu 6-0, Wolfsburg a făcut scor şi în deplasare: 5-0 cu Hertha, la Berlin. Oaspeţii au condus cu 3-0 la pauză pe Olympiastadion, prin reuşitele semnate de Mattias Svanberg (min. 4), Maximilian Arnold (min. 31) şi Jonas Wind (min. 34). În partea secundă au mai marcat Ridle Baku (min. 72) şi Omar Marmoush (min. 86), şi Wolfsburg urcă pe locul 6 în Bundesliga, cu 29 de puncte.

Şi Hoffenheim a egalat în minutul 90+4 în meciul de pe teren propriu cu VfB Stuttgart, scor 2-2. Gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Andrej Kramaric, dar Stuttgart a egalat şi a preluat conducerea după golurile marcate de Serhou Guirassy – în minutul 45, şi de Wataru Endo – în minutul 77. Şvabii au rămas însă în zece în minutul 78, când Naouirou Ahamada a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, iar Hoffenheim a profitat punând presiune şi egalând în minutul 90+4, prin acelaşi Kramaric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.