Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunica fostei șefe a AEP, în vârstă de 90 de ani, ATAC DUR la Laura Codruța Kovesi: 'Vreau să o văd la PUȘCĂRIE'

captura mediafax video
bunica ana maria patru

Bunica fostei șefe a AEP, Ana Maria Pătru, i-a făcut caracterizarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, după ce a fost dusă, la DNA, pentru a fi audiată, la 90 de ani.

”Codruța asta a avut și are, se vede după mimicul feței, că e om dușmănos. Biata doamna Codruța nu mi s-a părut că e femeie, să simtă și ea adevărul vieții. Să vorbești bine cu toată lumea, să te iubească toată lumea, să fii om însemnat. Și-a bătut joc de atâta lume, doamna Codruța.”, a spus bunica Anei Maria Pătru la Antena 3.

Citește și: SURSE! Indivizii care l-au escortat pe Liviu Dragnea la ÎCCJ nu fac parte din clanuri! La ce renumit club din Capitală au fost bodyguarzi

Ea a fost invitată și la România TV, unde a spus că-și dorește ca Laura Codruța Kovesi să facă pușcărie.

Au băgat multă lume multă la puşcărie nevinovată. Portocală şi Kovesi au băgat oameni nevinovaţi la puşcărie. Portocală şi Kovesi mi-au băgat fata la puşcărie nevinovată. Sunt foarte bolnavă. M-au adus la Bucureşti bolnavă şi nevinovată. Vreau să îi văd la puşcărie până mor. Eu am boli grele. Sufăr de multe. Am suferit accident cerebral la cap. Am ulcer. M-au adus vai de capul fetelor cum m-au adus încoace. Dacă se întâmplă să ajungă la puşcărie copilul meu, eu mor.”, a spus bătrâna la România TV, în emisiunea realizată de Victor Ciutacu.

Într-un răspuns oferit celor de la România TV, conducerea DNA spune că la Ploiesti s-au respectat prevederile legale şi ca nu au fost probleme la citarea martorilor în cazurile Ana Maria Pătru şi Mihaela Iorga Moraru.

Citește și: Vești bune pentru pensionari: Cine s-ar putea pensiona cu doi ani mai devreme

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.