Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bunicii deputatului Ciprian Șerban, din nou ținta 'Metodei Accidentul'. Tentativa de înşelăciune a fost dejucată

vorbit telefon

Bunicii octogenari ai deputatului Ciprian Şerban au fost astăzi din nou vizaţi de o înşelătorie marca „Metoda Accidentul”. Din fericire, şi această tentativă a fost dejucată, ca şi cea de acum 3 ani.

Câteva din detaliile acestui subiect sunt extrem de interesante, inclusiv faptul că cei doi bătrâni (de peste 80 de ani) au fost sunaţi pe telefonul fix cu număr dat la secret. Este a doua oară când familia deputatului este pusă la încercare de hoți.

„S-a întâmplat azi, pe la ora 15. Bunicii mei locuiesc în satul Slobozia-Roznov şi au fost sunaţi de un bărbat care s+a dat a fi drept eu. Cu o voce stinsă, de om suferind, le-a zis că am fost implicat într-un accident grav, că ar fi intrart o altă maşină în mine, că am mai multe răni inclusiv la coloană, că sunt la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ şi că să vină urgent”, spune Ciprian Şerban, conform Vestea.net.

Fără să stea prea mult pe gânduri, bătrânii au apelat la un vecin care are maşină şi cu nişte bani (aşa, să fie, că la Spital nu se ştie), bunica a plecat spre Spital. Probabil că la unitatea sanitară ar fi fost interceptată de vreun pretins prieten al „accidentatului” care ar fi spus că victima e în operaţie şi că este nevoie de bani pentru medici.

Norocul a făcut ca totuşi, după plecarea femeii spre Piatra Neamţ, bunicul să o sune pe sora lui Ciprian Şerban care s-a prins că este ceva în neregulă. Aşa a aflat deputatul de toată tărăşenia, l-a sunat imediat pe bunic să-l liniştească. Din păcate nu a putut lua legătura cu bunica, femeia plecând spre Piatra Neamţ fără vreun telefon la ea. Şerban a plecat de urgenţă spre Spital şi, ştiind detalii despre aspectul maşinii, a interceptat autoturismul cu care a venit bunica chiar la intrarea în curtea unităţii sanitare şi astfel tentativa de înşelăciune a fost dejucată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.