Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burduja îl 'trimite în corzi' pe Nicușor Dan, după publicarea sondajului: 'Și în cel comandat de dânsul pierde, ceea ce este un lucru bun!'

Ministerul Energiei
Sebastian Burduja

Sondajele sunt o „poză de moment”, transmite liderul PNL București, Sebastian Burduja, după ce sondajul comandat de Nicușor Dan, care îl dă câștigător pe Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

  • Context: Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a comandat un sondaj realizat de către cei de la Verifield, pentru a vedea cum stă în cursa pentru al doilea mandat de primar general. Surpriza mare este că în acest sondaj, favoritul pentru Primăria Capitalei este Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 (mai multe, aici).

„Interesant că apare astăzi această postare, nu sunt în măsură să verific aceste sondaj sau să pot spune că este real. Cu siguranță, și în sondajul comandat de dânsul pierde, ceea ce este un lucru bun pentru Bucureșteni. În 3 ani și jumătate în care a avut toate instrumentele la dispoziție să reușească, dar din păcate ne-a dezamăgit”, a afirmat președintele PNL București, la postul Digi24.

Burduja: „Eu cred că bucureștenii vor să privească spre viitor”

„Sondajele sunt o poză de moment. Cred că acum două săptămâni apăruse un alt sondaj în care eram cotați la 8%. Constat că în două săptămâni mi-am dublat intenția de vot și la un calcul simplu dacă o ține așa, undeva în iunie voi fi la 60%. Sigur, este o poză de moment. Cred că și la alte alegeri din trecut am văzut sondaje care au diferit foarte mult de ceea ce se întâmpla la vot. Este un instrument de evaluare și atât și ce contează cu adevărat este că pe 9 iunie bucureștenii vor avea puterea de a schimba ceva în orașul lor”, a mai punctat Sebastian Burduja.

„Eu cred că bucureștenii vor să privească spre viitor, nu înspre trecut, și așteaptă pur și simplu o nouă viziune pentru acest oraș, profesionistă, fără scandal, fără accente stridente, un alt mod de a face administrație și performanță”, a mai spus Burduja.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.