Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burleanu atac dur: Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA

gsp.ro
Burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că Ionuţ Lupescu, unul dintre contracandidaţii săi la şefia forului, minte atunci când spune că a demisionat din funcţia deţinută la UEFA.

“Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA. Nu şi-a dat demisia de la UEFA, şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Minte şi când spune că n-a făcut profit şi că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Florin Prunea este antemergătorul şi cel care organizează toate întâlnirile în teritoriu”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Potrivit gsp.ro, Ionuţ Lupescu a declarat la Realitatea TV că nu vrea să implice UEFA în campania sa, astfel că a demisionat din funcţia de director al Comisiei Tehnice  a forului. “Nu m-aş fi întors în ţară dacă lucrurile mergeau bine. Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul şef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc”, a spus Lupescu.

La alegerile din 18 aprilie de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.