Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bursa de Valori Bucureşti a deschis în creştere pe toţi indicii: cele mai mari creşteri au fost la Artego, Biofarm şi Digi Communications

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a deschis în creştere pe toţi indicii şedinţa de miercuri, cu tranzacţii în valoare de 875.175 de lei (177.942 de euro) efectuate în primele 30 de minute de la debutul operaţiunilor, informează Agerpres.

Indicele principal BET, care arată evoluţia celor mai lichide 17 companii, a înregistrat o apreciere de 0,32%, iar indicele BET-Plus, care arată evoluţia celor mai lichide 37 de acţiuni de la BVB, a urcat cu 0,33%.

Totodată, indicele blue-chip extins BET-XT, al celor mai lichide 25 de titluri, era pe plus cu 0,30%, iar reperul de randament al fondurilor de investiţii, BET-BK, a câştigat 0,24%.

Indicele BET-FI al SIF-urilor era în creştere cu 0,06%, iar BET-NG, indicele celor 10 companii din sectorul energetic şi al utilităţilor, s-a apreciat cu 0,24%.

Conform datelor BVB, cele mai mari creşteri ale valorii acţiunilor le înregistrau Artego (+3,77%), Biofarm (+2,04%) şi Digi Communications (+1,11%).

Pe de altă parte, în scădere erau acţiunile Alumil Rom Industry (-1,36%), Alro (-1,04%) şi Conpet (-0,25%).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.