Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Busquets îl previne pe Guardiola înaintea finalei Ligii Campionilor dintre Manchester City şi Inter Milano

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Mijlocaşul spaniol Sergi Busquets, care va părăsi echipa FC Barcelona la finalul acestui sezon, l-a avertizat pe antrenorul Pep Guardiola în legătură cu pericolul pe care îl poate reprezenta Inter Milano în finala Ligii Campionilor cu Manchester City, relatează cotidianul L'Equipe, potrivit Agerpres.

Într-un interviu acordat cotidianului "La Gazzetta dello Sport", mijlocaşul spaniol a explicat de ce Pep Guardiola şi echipa sa engleză, Manchester City, ar trebui să se teamă de formaţia italiană Inter Milano în finala Ligii Campionilor, programată pe data de 10 iunie pe Stadionul Olimpic Ataturk din Istanbul.

După ce a adus un omagiu fostului său antrenor de la Barca (2008-2012), declarând că "Pep Guardiola este antrenorul numărul 1, pentru că a îmbunătăţit toate echipele pe care le-a condus", fostul internaţional spaniol (143 selecţii, 2 goluri) a explicat de ce, în opinia sa, acest meci nu va fi o simplă formalitate pentru campionii Angliei.

"Cu Barca, noi i-am întâlnit de două ori pe italieni în acest sezon în faza grupelor şi am avut mult de suferit. Toată lumea o vede pe City câştigând detaşat Liga Campionilor, dar atenţie, ar putea să nu fie doar o formalitate. Pentru că Inter joacă într-un sistem foarte bine rodat şi eficace, cu cinci fundaşi, trei mijlocaşi şi doi atacanţi. Un sistem care face lucrurile mult mai dificile pentru adversar. Inter ştie bine să se apere, se închide bine, se bazează pe un mijloc foarte compact şi dispune de doi atacanţi care nu ezită să-şi schimbe poziţiile pentru a-şi ajuta coechipierii în faza de recuperare", a spus Busquets.

"Milanezii nu sunt genul care să-şi creeze multe ocazii, dar ei pun presiune pe apărarea adversă şi pot face mult rău. În faţa lui City, totul este posibil!", a conchis Busquets.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.