Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Butoi cu pulbere în PSD (surse)

psd congres

Dacă Victor Ponta n-ar fi demisionat de la șefia PSD, partidul ar fi putut să piardă o parte din structuri, însă nici venirea lui Liviu Dragnea nu a eliminat toate pericolele.

Surse din PSD au explicat pentru STIRIPESURSE.RO ca in urma cu 2-3 luni partidul era ‘rupt’ și aproape jumătate din filialele județene erau destabilizate. Totul a culminat prin ancheta DNA care il vizeaza pe Victor Ponta si plecarea acestuia in Turcia.

Prin demisia din fruntea PSD, Victor Ponta și-a securizat fintr-un fel funcția de Premier, spun sursele citate. Dacă rămânea în continuare președintele partidului, atunci PNL, pe fondul incertitudinii din organizațiile judetene, ar fi profitat și ar fi reușit, cel mai probabil, să racoleze parlamentari PSD pentru motiunea de cenzură din toamnă, având drept armă atât războaiele din filialele PSD cât și ruptura centru-teritoriu.

De aici si mesajele repetate ale UNPR si PSD, din aceasta vara, ca Guvernul este solid si stabil, pentru a nu panica parlamentarii, spun surse din PSD. În lipsa unei idei de unitate, liberalii ar fi putut să atragă mai ușor parlamentari de partea lor.

Liviu Dragnea este in fata unui nou val de situatii delicate in partid.

Marele risc pentru PSD in acest moment, spun sursele citate, este transformarea competitiei care apare in interiorul partidului intr-o eventuala pierdere la capitolul structuri locale si parlamentari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.