Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buzău: Un individ a fost arestat, după ce a agresat un bărbat și a fugit cu iubita lui

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din județul Buzău a sunat la 112 și a sesizat că a fost agresat. Polițiștii au constatat că autorul e un bărbat care, cu o seară în urmă, i-a cerut celui dintâi restituirea unei sume de bani și, sub amenințări, a întreținut relații sexuale cu concubina acestuia, cu care a și fugit, scrie Mediafax.

În dimineața zilei de vineri, un bărbat de 34 de ani din comuna Merei din județul Buzău a sunat la 112 și a sesizat că a fost victima unei agresiuni.

În urma verificărilor polițiștilor, s-a constatat că autorul agresiunii este un bărbat de 35 de ani din altă comună, Smeeni, care a mers acasă la reclamant, cu o seară în urmă, să clarifice unele neînțelegeri și pentru a cere restituirea unei sume de bani.

Potrivit unor surse judiciare, discuțiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei și, sub amenințări, ar fi întreținut relații sexuale cu concubina acestuia, în vârstă de 26 de ani. La plecare, acesta ar fi furat mai multe bunuri și sume de bani din locuință și ar fi forțat-o pe femeie să-l însoțească, amenințând-o în continuare.

Citește și: 100 de pompieri intervin în continuare pentru stingerea incendiului de la fabrica de condimente din Alba Iulia

Bărbatul a fugit cu tânăra în Sinaia, județul Prahova, unde s-au cazat. Ulterior, polițiștii l-au depistat și l-au dus la audieri, mai precizează sursele citate.

Magistrații au emis, pe numele lui, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind acuzat de de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată și lipsire de libertate.

Din investigațiile efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat în cursul aceleiași zile, pe fondul unei altercații sponane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău. Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi furat dintr-o societate din comuna Săhăteni mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.