Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB organizează o nouă ediţie a Forumului Investitorilor Individuali la Cluj-Napoca

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) organizează, pe 18 mai, la Cluj-Napoca, împreună cu partenerii, cea de-a noua ediţie a Forumului Investitorilor Individuali, eveniment de referinţă dedicat investitorilor de retail, conform unui comunicat de presă al instituţiei potrivit Agerpres.

Astfel, pe 18 mai, în Cluj-Napoca, specialişti ai pieţei de capital - brokeri, fonduri de investiţii, fonduri de pensii, analişti - alături de reprezentanţi ai companiilor listate şi cu potenţial de listare vor fi speakeri la cel mai important eveniment dedicat investitorilor individuali.

Cei care doresc să participe la cel mai important forum naţional de educaţie financiară care va avea loc pe 18 mai în Cluj-Napoca se pot înregistra gratuit pe site-ul dedicat proiectului: www.bvbforum.ro/inscriere. Accesul la eveniment va fi permis începând cu ora 9:30, pe baza înscrierii şi în limita locurilor disponibile.

"Bursa este un loc simplu în care îţi poţi investi economiile dacă ţii cont de câteva reguli de bază. Timpul şi disciplina financiară sunt cei mai bun consultanţi de investiţii. Aducem această ediţie a Forumului la Cluj-Napoca pentru că bursa este naţională şi vrem să transmitem un semnal că încurajăm investitorii existenţi şi potenţiali, indiferent de locurile în care se află, să-şi ţină economiile în valori mobiliare. La acest Forum, specialişti ai pieţei de capital vor arăta cât de simplu este să investeşti. Totul este să începi", a declarat Adrian Tănase, CEO al Bursei de Valori Bucureşti.

Forumul Investitorilor Individuali este un eveniment de referinţă organizat de Bursa de Valori Bucureşti începând cu anul 2013, cu misiunea de a populariza piaţa de capital în rândul persoanelor fizice.

"Recomandăm românilor să economisească mai mult decât părinţii lor şi să investească inteligent. Pentru a reuşi să investeşti inteligent este foarte important să nu pui toate ouăle în acelaşi coş, să nu ai un singur tip de instrument financiar gen cont curent sau cont de economii. Este indicat să investeşti diversificat în cât mai multe instrumente financiare. Cine şi-ar fi investit acum 6 ani o parte din economii în principalele companiile listate pe bursă românească ar fi avut la zi un randament de peste 150%, incluzând şi dividendele. Mai mult decât atât, în ultimii şase ani, indicele BET-TR care include şi dividendele a avut o performanţă pozitivă în fiecare an ceea ce ar trebui să deschidă ochii tuturor celor care doresc să investească diversificat", a declarat Lucian Anghel, Preşedintele Consiliului de Administraţie al BVB.

Ediţia din acest an este organizată cu sprijinul partenerilor Banca Transilvania, BCR, BRD Asset Management, BT Asset Management, BT Capital Partners, Erste Asset Management, Goldring, OTP Asset Management şi Tradeville şi al partenerilor media DIGI24, AGERPRES, Radio România Actualităţi şi FinZoom, alături de susţinătorii proiectului: Invest Club

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.