Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BVB organizează prima videoconferinţă dedicată investiţiilor responsabile şi implementării standardelor ESG pe piața de capital locală

BVB

Bursa de Valori Bucureşti organizează marţi prima videoconferinţă dedicată investiţiilor responsabile şi implementării standardelor ESG (Environmental Social Corporate Governance) pe piaţa de capital locală.

În cadrul evenimentului, care va fi susţinut în limba engleză, vor fi prezentate detalii despre primul proiect ESG lansat de BVB pentru piaţa de capital din România, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul / VIDEO

Videoconferinţa BVB vine în contextul în care standardele de sustenabilitate şi de investiţii responsabile ESG au devenit un criteriu vital pentru investitorii instituţionali în ultimii ani, potrivit organizatorilor.

Pe plan internaţional, creşterea acestui segment a fost spectaculoasă, în prezent administratori de fonduri cu active de peste 85 de trilioane de dolari luând în considerare standardele ESG în procesul de alocare al investiţiilor.

Potrivit agendei evenimentului, printre participanţi se află Tilman Lueder, Head of Securities Markets, Comisia Europeană, şi Adrian Tănase, director general, Bursa de Valori Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.