Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cabinetul de război israelian s-a reunit pentru a decide cum va răspunde Iranului pentru atacul de sâmbătă noaptea

newsweek.com
iran israel

Israelul va răspunde Iranului pentru atacul efectuat de acesta sâmbătă noaptea, cu peste 300 de drone și rachete, a declarat ieri șeful Statului Major al Armatei israeliene, relatează Reuters, citat de Rador Radio România.

El a vorbit de la Baza Aeriană Nevatim, care a înregistrat unele pagube în urma atacului iranian, care a venit ca represalii după raidul aerian israelian din 1 aprilie asupra consulatului iranian la Damasc, soldat cu moartea a șapte membri din Corpul Gardienilor Revoluției.

Cabinetul de război israelian s-a reunit ieri pentru a decide asupra modului cum va acționa Israelul, dar, se dorește evitarea unui război regional și o reacție care să nu fie blocată de Statele Unite, care au precizat că nu se vor alătura Israelului într-un eventual atac direct asupra Iranului.

Statele Unite, Franța, Germania și Marea Britanie cer Israelului să renunțe la răspuns, susținând că doborârea a peste 99% din dronele și rachetele lansate din Iran, la care au contribuit și aceste state, este suficientă pentru declararea victoriei. Cabinetul de război israelian se va reuni din nou astăzi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.