Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cabral, salvat de un român chiar în Italia: 'Și-a făcut pomană cu trei jumuliți'

Facebook.com
Cabral

Cabral Ibacka, îndrăgitul om de televiziune, a povestit întâmplarea urâtă prin care a trecut zilele acestea în Italia, la Torino. Din fericire pentru el, a dat peste un alt conațional, care l-a ajutat pe el și ceilalți doi amici de-ai săi să ajungă cu bine acasă.

Într-o dimineață ploioasă în Torino, grupul de călători în frunte cu vedeta Pro Tv, s-a găsit într-o situație dificilă pe marginea șoselei, încercând să găsească un mijloc de transport către aeroport. Cu toate că taxiurile erau indisponibile, un eveniment neașteptat a adus salvarea într-o manieră cu totul neașteptată.

Un autobuz care trecea prin zonă a reușit să atragă atenția grupului prin frânarea bruscă și deschiderea ușii din față, oferindu-le o șansă neașteptată de a ajunge la destinație. În momentul în care unul dintre călători s-a apropiat de ușă pentru a întreba despre destinație, șoferul autobuzului l-a recunoscut imediat pe Cabral.

Cei trei „jumuliți“, în frunte cu Cabral, între primii călători care au aterizat în Schengen

"Torino. Stăm pe marginea șoselei, înghețați într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport. Taxi... zero, nema, niente.

Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.

Zic: 'Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile...'

Mă duc fuga la ușă și când să întreb 'Signore, dobbiamo andare...' el zice: - Tu ești Cabral?! Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune: - Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport. Și așa a făcut, dă-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți! Când îl vedeți, să știți că e om bun!", a relatat Cabral povestea pe pagina sa de Facebook, citează ȘtiriDiaspora.ro.

Cabral a fost impresionat de gestul generos al șoferului de autobuz, care nu numai că l-a recunoscut, dar a și oferit grupului 'de zgribuliți' o soluție rapidă și convenabilă pentru a ajunge la aeroport. Conștient de nevoile lor urgente, românul din Italia nu a mai stat pe gânduri și i-a dus direct la gară, de unde puteau lua un tren către aeroport.

Gestul de omenie al șoferului de autobuz a fost apreciat de către Cabral și ceilalți amici care îl însoțeau, care au fost profund recunoscători pentru ajutorul neașteptat primit într-un moment de nevoie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.