Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Bistriţa

Cadavrul unui bărbat, care se presupune că ar fi al celui care şi-a ucis soţia în urmă cu două săptămâni, a fost găsit, marţi, de pompierii din cadrul ISU Bacău, potrivit Agerpres.

Crima s-a produs în seara zilei de 21 ianuarie 2020, atunci când un bărbat a sesizat la 112 că prietenul său l-a sunat şi i-a povestit că şi-a ucis soţia şi că se va sinucide sărind în râul Bistriţa, în zona podului din cartierul Şerbăneşti a municipiului Bacău. 

Forţele de ordine ajunse la faţa locului au început căutările bărbatului şi au descoperit în zonă maşina acestuia. În interior se afla cadavrul soţiei sale, cu care se afla în divorţ.

Citește și: Cura de slăbire care l-a lăsat fără permis: Șofer găsit băut, dar mâncase doar mere

Suspectul crimei a fost căutat fără rezultate, iar de a doua zi au început căutările în râul Bistriţa, cu ajutorul scafandrilor din Bacău şi Neamţ. Marţi, trupul unui bărbat a fost găsit de scafandri în râul Bistriţa, şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Bacău pentru efectuarea necropsiei. 

Urmează să fie stabilită identitatea bărbatului găsit în râu, respectiv dacă este suspectul crimei din seara zilei de 21 ianuarie 2020, dar şi cauza decesului acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.