Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadavrul unui bărbat dispărut din Ajunul Crăciunului a fost găsit în apropierea unui lac din Năsăud

Linkdin
acces interzis politia crima

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani din oraşul Năsăud, care dispăruse de acasă din Ajunul Crăciunului trecut, a fost găsit miercuri în apropierea unui lac din localitate, potrivit informaţiilor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La data de 3 ianuarie, poliţiştii fuseseră sesizaţi de către cumnata bărbatului că acesta, fiind cunoscut cu probleme de sănătate, plecase voluntar de la domiciliu şi nu mai revenise din data de 24 decembrie 2021.

Odată cu găsirea cadavrului, poliţiştii au deschis dosar pentru ucidere din culpă, iar cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei, potrivit Agerpres.

"Astăzi (miercuri - n.r.), poliţiştii din cadrul Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei oraşului Năsăud au fost semnalaţi despre existenţa unui cadavru în apropierea unui lac din Năsăud. Cadavrul a fost identificat ca fiind al unui bărbat de 65 de ani, din Năsăud, Isip Ilie, persoană dispărută de la finalul anului 2021. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la secţia prosectură a spitalului, în vederea efectuării necropsiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracţiunea de ucidere din culpă", a transmis IPJ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.