Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cadou' de Ziua Copilului: rușii au bombardat masiv Kievul și au ucis doi copii

The Japan Times
bombardament Kiev

Mai multe explozii au fost auzite peste noapte de miercuri spre joi în capitala Ucrainei. Cel puţin trei persoane au murit, au spus autorităţile, informează News.ro.

După ce a fost vizat de 17 ori în mai, Kievul a fost din nou ţinta unui atac rusesc la primele ore ale dimineţii de 1 Iunie. În noaptea de miercuri spre joi s-au auzit mai multe explozii. Sistemele de apărare aeriană sunt „active”, a anunţat primarul oraşului, Vitali Klitschko, pe Telegram.

Cel puţin trei persoane au murit, inclusiv doi copii, în acest atac, a indicat el pe reţeaua de socializare, la fel ca şi administraţia militară de la Kiev, notează AFP.

„Trei persoane au murit şi patru au fost rănite în districtul Desnianski”, a scris administraţia militară de la Kiev pe Telegram. „Printre cei trei morţi din district se numărau doi copii (cu vârste de 5-6 şi 12-13 ani)”, potrivit aceleiaşi surse.

„Conform primelor rapoarte ale salvatorilor, au fost găsiţi trei morţi, inclusiv doi copii, şi patru răniţi” în această parte a Kievului, a explicat Vitali Klitschko.

Mai multe rachete ruseşti au fost lansate în direcţia capitalei Ucrainei în această săptămână. Luni, un atac neobişnuit în timpul zilei asupra Kievului i-a determinat pe locuitori să se adăpostească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.