Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadou inedit primit de Ion Țiric de la Simona Halep

www.looktv.ro
Ion Țiriac Simona Halep

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a fost invitată de onoare la gala organizată de Ion Țiriac la Otopeni. Constănțeanca în garajul propriu bolizi cu mulți cai putere, dar e departe de colecția protectorului ei, Ion Țiriac, care și-a făcut un adevarat muzeu cu automobilele personale. Întrebată despre cum ar descrie mașina perfectă, Simona a spus că aceasta trebuie să aibă o cu totul altă caracteristică, scrie digisport.ro

"Trebuie să fie frumoasă! Pe mine ce mă interesează la o mașină este designul, atât! Bineînțeles, să fie și puternică, dar nu sunt fan viteză, așa că nu contează foarte mult. Doar să fie frumoasă”, a spus Simona Halep, conform Libertatea, care a fost prezentă la Otopeni Ţiriac Collection, un muzeu al celor peste 170 de maşini de epocă din colecţia personală a fostului mare tenisman.

Simona Halep are în garajul personal un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, un Mercedes GLE 450 AMG, un Mercedes CLS AMG, un Porsche 911 Carrera S, un Porsche Panamera și un Range Rover. Valoarea acestor automobile depășește o jumătate de milion de euro, conform prețului de catalog al fiecărui bolid.

Vezi și: Gabriela Firea i se adresează direct lui Liviu Dragnea: NU mă poți bloca! Nu mă dau bătută! Eu mă lupt ca să salvăm partidul (INTERVIU)

 

Simona Halep i-a făcut un cadou special lui Ion Ţiriac, la cinci ani de la deschiderea expoziţiei auto pe care acesta o are la Otopeni. Ea i-a dăruit un Trabant pentru a-şi completa colecţia de maşini de sute de mii de euro.

"Nu ştiu, nu dau sume", a răspuns Simona Halep atunci când a fost întrebată cât crede că valorează Trabant-ul făcut cadou lui Ţiriac.

La schimb, liderul mondial ar putea primi un cadou inedit de la omul de afaceri. "O trotinetă, ca să dea din picioare mai repede pentru că asta este. Simona este un mare conducător auto având în vedere că face des drumul la Constanţa...eu i-aş recomanda o maşină destul de solidă",, a declarat Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac a primit cadou un scuter de la Ilie Năstase

Două roți are și vehiculul primit de Țiriac de la Năstase: un scuter din 1972 achiziționat de fostul lider mondial în timpul Grand Slam-ului de la Paris.

"Bine, domnul Ţiriac l-a vopsit în roşu şi eu l-am semnat cu alb, dar este... vă mai arăt o dată? E alb-negru, e de o sută de ani", a spus şi Ilie Năstase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.