Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadoul parlamentarilor pentru Darius Valcov de ziua lui. Ce-i aduce Buna Vestire

valcov

Darius Valcov este urmarit penal de DNA pentru fapte de coruptie pe care le-ar fi comis in calitate de primar, dar si in calitate de parlamentar si ministru. Procurorii au extins cercetarile in dosarul sau si il acuza de abuz in serviciu si luare de mita.

DNA a cerut arestarea lui Darius Valcov, parerile in Comisia Juridica din Senat au fost impartite, fiind 5 voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere in privinta arestarii lui Vlacov.

Dar votul decisiv apartine plenului. Interesant este ca acest vot va fi miercuri cand crestinii celebreaza Buna Vestire si cand Darius Valcov aniverseaza implinirea varstei de 38 de ani. Astfel chiar de ziua lui colegii din Senat fie ii vor face cadou sansa de a scapa de arest sau il vor impinge cu un pas mai aproape de "Beciul Domnesc".

In cazul in care Valcov va scapa de arest de aceasta data, procurorii DNA au venit si cu un plan B. Ei au trimis deja o noua solicitare de arest preventiv catre Senat, odata cu extinderea acuzatiilor.

Potrivit DNA, Darius Vâlcov ar fi obţinut, astfel, mai multe bunuri, trei lingouri de aur, care cântăresc în total trei kilograme, un tablou cu ramă aurie, inscripţionat Renoir, un tablou inscripţionat Jean Cocteau şi o pictură pe lemn, inscripţionată Aurel Acasandrei, precum şi sumele de 90.000 de dolari şi 1.323.850 de lei. Anchetatorii susţin că banii şi bunurile au fost depozitate într-un seif, care era lăsat spre păstrare unei persoane apropiate fostului ministru.

Această a doua cerere formulată de DNA în cazul lui Vâlcov va intra în perioada următoare în circuitul parlamentar.

Nu doar Darius Valcov spera la o minune de Buna Vestire, ci si senatorul Dan Sova si deputatul Theodor Nicolescu. Incuviintarea arestarii acestora va fi si ea dezbatuta si votata miercuri in Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.