Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadouri inedite de sărbători pentru prieteni de nota 10. Top 3 idei de la FineStore

FineStore
cadouri inedite

Atunci când ești în căutarea unui cadou inspirat pentru un prieten drag, ai marele avantaj că îi cunoști preferințele foarte bine. Ce te faci însă în cazul în care, după atâția ani de sărbători împreună, ai eliminat aproape toate sursele de inspirație pentru a-i oferi darul perfect? Te bazezi pe ajutorul FineStore, ca de fiecare dată!

În fiecare an, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice din România se întrece pe sine cu pregătirile de sărbători. Nu degeaba peste 500.000 de clienți din România și nu numai au cumpărat de-a lungul timpului de la FineStore atât online, cât și din magazinul fizic, situate în Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti.

Anul acesta, printre miile de produse 100% originale, pe FineStore găsești peste 100 de modele de coșuri cadou, pregătite parcă de însuși Moș Crăciun, care de abia așteaptă să ajungă sub brazii celor pe care îi ai în minte și în suflet. Iar dacă în această categorie intră prietenii de-o viață, le poți arăta aprecierea ta oferindu-le un coș cadou intitulat sugestiv ʺSign of Appreciationʺ, ce include un vin bun și un instrument de scris premium, dar și un picurător de vin special pentru cei care adoră să respecte întru totul ritualul degustării, dar și bomboane de ciocolată umplute cu lichioruri fine sau terine gourmet savuroase, pentru un răsfăț complet al simțurilor celui care îți este mereu aproape, indiferent de situație!
Experiențe memorabile pentru prietenii trainice

În cazul în care ai noroc de mai mulți prieteni devotați, îi poți surprinde pe toți laolaltă cu o sticlă de Jägermeister personalizată. Nu trebuie să depui vreun efort special, ci doar să alegi maxim patru nume pe care dorești să le inscripționezi pe sticlă (unul din ele poate fi chiar al tău) și să le specifici în secțiunea de comentarii în momentul finalizării comenzii. Pentru ca atmosfera de petrecere să fie una completă, fiecare sticlă comandată îți va aduce cadou și 2 pahare de shot și 3 ghirlande Jägermeister, în limita stocului disponibil. Este bine să ții cont că, dacă, în mod normal, FineStore asigură livrare rapidă pe tot teritoriul țării, exceptând perioadele aglomerate, în cazul acestui produs, care este disponibil la comandă, se adaugă 2-4 zile lucrătoare termenului de livrare obișnuită! Este bine să mai știi că, pentru comenzi ce depășesc 199 de lei, FineStore asigură livrare gratuită!

Poți profita astfel de ocazie și să alegi la prețuri bune și o licoare fină, pe care v-ați propus demult să o savurați împreună! Pe FineStore găsești o ofertă variată de băuturi rafinate, de la șampanie, vin, vodkă, rom, gin, whisky, tequila coniac și până la băuturi tradiționale. Ai nenumărate branduri de renume din care poți alege licori selecte. Cu o sticlă de Nucky Thompson, de exemplu, veți împărtăși amintiri în compania unui blend fabulos de whisky scoţian, cu arome ample de plăcintă cu mere, complimentate cu iarbă neagră şi accente de migdală, iar alături de Kamiki vă veți delecta cu primul brand de whisky din lume ce foloseşte cedrul japonez pentru a-şi matura final licorile. Iar, în cinstea anilor de prietenie, puteți ciocni un pahar de Chivas de 12, 18, 21 sau 25 de ani, în funcție de perioada de care vă leagă cele mai frumoase amintiri. Și Glenfiddich 12 ani poate fi o opțiune în acest sens!

În funcție de preferințe, puteți marca întâlnirile de sărbătoare și cu vinuri fine, precum Bruno Vespa, Foss Marai sau Masi, alături de diverse mărci de vodkă, ca Mont Blanc Vodka sau AU Vodka, și desigur rom de cea mai bună calitate, precum Dictador, Matusalem și A.H. Riise, ori șampanii celebre, precum Gosset. La mulți ani!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.