Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean Zalău vor avea asigurat transport în comun gratuit

Sanador
medici masca

Cele peste 1.400 de cadre medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor avea asigurat transportul în comun la şi de la locul de muncă, în mod gratuit, cu microbuze dedicate lor în exclusivitate, anunţă Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii joi, de primăria Zalău, administraţia locală a luat această măsură în condiţiile în care cadrele medicale, prin natura meseriei, sunt cele mai predispuse riscului de îmbolnăvire în contextul pandemiei de coronavirus.

"Astfel, pentru a proteja personalul medical, Primăria Municipiului Zalău, prin SC Transurbis SA, pune la dispoziţia Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în mod gratuit, mijloace de transport în comun - microbuze.

Vezi si: Strigătul de revoltă al unui doctor din Cluj: Degeaba scoatem armata pe străzi dacă medicii sunt trimiși la luptă fără arme

Microbuzele sunt destinate exclusiv pentru transportul personalului medical la şi de la locul de muncă, fiind respectate toate condiţiile de igienă şi dezinfecţie, importante în această perioadă", se arată în comunicatul menţionat.

În acest sens, primăria a solicitat conducerii spitalului să comunice programul orar, locaţiile şi estimarea numărului de persoane care vor să beneficieze de această facilitate.

Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău are în prezent peste 1.400 de angajaţi şi este unitatea care va trata persoanele infectate cu coronavirus, în cadrul secţiei de boli infecţioase, recent reabilitată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.