Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cafeaua, singura varianta de a te trezi? - 4 alternative aromate pline de energie

cafea

Daca ti-ai propus sa renunti la cafeina sau pur si simplu sa consumi alte bauturi atunci cand povestesti cu prietenii, ai la indemana foarte multe alternative. Noi iti sugeram cinci dintre ele.

1. Ceaiurile din plante

De la menta, tei, cirese la mușetel, posibilitatile sunt nelimitate. Gandeste-te care sunt aromele tale preferate si fa-ti ceaiuri din ele.

2. Ceaiul Rooibos

Rooibos cu aromele lui florale, notele subtile de miere si culoarea rosiatica a cucerit lumea de pe coastele Africii de Sud. Nu e un ceai in adevaratul sens al cuvantului, ci o planta, asa ca bautura facuta din frunzele uscate de Rooibos poate fi numita corect infuzie de plante. Bea-o fierbinte, indulcita cu miere! Totul despre ceaiul Rooibos aici.

3. Cafeaua alba

Este o cafea libaneza absolut delicioasa, care se numeste ahwah baida, si se consuma dupa masa. Inventata in Beirut, aceasta bautura e foarte simplu de facut: trebuie sa amesteci un strop de apa de flori de portocal cu o cana de apa clocotita. Dupa preferinte, se poate adauga zahar sau miere. Este o bautura digestiva si relaxanta in acelasi timp.

4. Suc tonic de ghimbir cu miere

O bautura perfecta pentru zilele de iarna, care te ajuta sa lupti cu oboseala, raceala si problemele digestive. Iti dam o reteta rapida pentru o portie:

250g apa

1 radacina de ghimbir taiat in bucati

1 lamaie

1 lingura de miere

Pune apa si ghimbirul la fiert, apoi da focul la mic. Adauga lamaia - stoarce-o bine de zeama dupa care adauga si cojile. Mai tine totul la foc mic cateva minute. Toarna amestecul in cana si adauga mierea.

preluare: foodstory.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.