Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calculele britanicilor care arată eșecul războiului pentru Putin: Rusia a suferit același număr de morți ca Uniunea Sovietică în războiul din Afganistan

război, mariupol, ucraina, rusia, armată, soldați

În primele trei luni ale războiului de amploare în Ucraina, Rusia a suferit probabil același număr de morți ca Uniunea Sovietică în timpul războiului său de nouă ani din Afganistan, au calculat analiștii britanici de informații.

Un nivel atât de ridicat al pierderilor armatei ruse a fost cauzat de o combinație de tactici slabe, acoperire aeriană limitată, lipsă de flexibilitate și o abordare de comandă care, ca urmare, a intensificat eșecurile și a dus la greșeli repetate. Ca urmare, numărul de pierderi în timpul ofensivei armatei ruse în Donbas continuă să crească.

"Societatea rusă s-a dovedit în trecut sensibilă la pierderile din timpul războaielor. Pe măsură ce pierderile din Ucraina continuă să crească, acestea vor fi din ce în ce mai evidente, iar nemulțumirea față de război și dorința publicului de a-l exprima va crește", au spus analiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.