Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calculele lui Rareș Bogdan: Piedone câștigă (deocamdată) în fața lui Cîrstoiu/ Se merge pe strategia Băsescu

digi24.ro
rares bogdan

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că, în acest moment, Cristian Popescu Piedone este dat ca mare favorit în sondaje, dar acesta va mai pierde din turație în timpul campaniei. Rareș Bogdan consideră că în momentul în care electoratul PSD și PNL se va alinia în spatele lui Cătălin Cîrstoiu acesta va putea urca spre un scor care i-ar permite să câștige Capitala, dar admite că va fi o bătălie foarte dură cu Piedone.

Citește și: Sondaj Avangarde - Piedone are un avans de 17% față de Nicușor Dan; candidatul PSD-PNL pornește de jos

”Piedone are parte de o victimizare, pentru că lumea a perceput faptul că a stat în pușcărie fără acuzații foarte clare. Oamenii se duc spre cei pe care îi consideră victime.

Domnul Cîrstoiu are o notorietate foarte mare, de 60%. Vă aduc aminte că domnul Traian Băsescu plecase cu 12% în primul tur la alegeri, iar în turul II a câștigat cu 56%. Noi avem

Joi are primul mare eveniment, cu peste 1000 de persoane. Vom avea un program foarte bine pus la punct. Va avea un sediu diferit față de cel al PSD și PNL, cu echipă dedicată, cu buget dedicat.

În momentul în care electoratul PNL și PSD va înțelege cine este domnul Cîrstoiu și se vor mobiliza pentru acest candidat, atunci va începe să și crească.

Cred că domnul Piedone este la un maxim, este la vârf și de aici se poate duce la 26%-28%. Nicușor Dan nu are nicio direcție, nu are nicio cadență și cred că oamenii sunt conștienți de faptul că a dezamăgit.

În acest an Primăria Capitalei nu va fi câștigată cu peste 40%. Foarte probabil candidatul care va câștiga va avea 28-32%. Noi sperăm ca în momentul în care activele de partid se vor pune în spatele acestui candidat, să atingă acest scor.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.